De Spil

Sneeuwwitje

Deep Bridge
vanaf 4 jaar
wo 28 dec 2022 15:00 - 16:15
wo 28 dec 2022
15:00 - 16:15
  • wo 28 dec 2022
    15:00 - 16:15
    De Spil, Roeselare
    schouwburg

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd van haar verlost te zijn. Maarwat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

De hoofdrol wordt gespeeld doorLine Ellegiers. Ze wordt wakker gekust (of niet)door Aaron De Veene, de Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij als een gloednieuw komisch duo,koningin Frida en knecht Floris. Helle Vanderheyden is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonnek.

Iedereen mag verkleed komen! We dompelen je onder in de magie van het sprookje, maar Stany Crets zorgt er met zijn spitante teksten voor dat de volwassenen er evenveel plezier aan beleven. 
'Sneeuwwitje' is een musical doorspekt met humor en catchy liedjes.

"Deep Bridge brengt Sneeuwwitje op een originele manier met de nodige humor, kwinkslagen en bochten in het verhaal." *****musicalsites.nl

EXTRA: zin om een leuk driedaags musical kampje te volgen en dan samen naar de voorstelling 'Sneeuwwitje' te kijken? Dan kan! Kijk snel hier!

credits

Regie: Mart van den Hout - Script en liedteksten: Stany Crets - Muziek: Ad Van Dijk - Choreografie: Thalisa Mintiens - Kostuumontwerp: Elvira Van Bavinckhove - Kap en grimeontwerp: Gert Botty