De Spil
Bart Baevegems

Je suis pipi (dans le kaka)

veerle malschaert
vr 3 feb 2023 20:30 - 22:00
vr 3 feb 2023
20:30 - 22:00
  • vr 3 feb 2023
    20:30 - 22:00
    De Spil, Roeselare
    de komedie
    voorbij

Iedereen heeft Pippi in zich. Ook in "Langkous-termen". Het Pippi-gen wordt jouw bevrijder uit dit tranendal. Gooi je vlechtjes over je schouder en sjor je gestreepte kousen nog eens flink op tot aan je onderbroek. Want dans le kakka, tu dois devenir Pippi!

Ook (en zéker) in tijden als deze waar we met angst en rampspoed rond de oren geslagen worden, zoekt Malschaert hoop in de wanhoop, verbinding in de polarisering, plezier in de sleur en vrijheid in de beperking.

Malschaert volgt, net als Pippi, haar eigen parcours en laat zich als artiest niet in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kan omschrijven als troostende comedy.

Beluister hier de Podcast 'Berg en Dal' waar Pat Donnez een gesprek heeft met Veerle Malschaert. Niet alle stand-uppers grossieren in snelle en goedkope grollen. Er is ook Veerle Malschaert. Niet te beroerd om zich op een podium binnenstebuiten te keren. Ongegeneerd grappen makend over haar echtscheidingsrouw of hoe een alleenstaande mama met twee kinderen toch eenzaam kan zijn. Tragicomedienne, zoiets.

Luister hier naar de podcast: klara.be