De Spil
Lis Antognini

Wild

I SOLISTI / MATTHIAS VAN DE BRUL / LUCAS DERYCKE
vr 21 apr 2023 20:30 - 22:00
vr 21 apr 2023
20:30 - 22:00
  • vr 21 apr 2023
    20:30 - 22:00
    De Spil, Roeselare
    de komedie

Een magisch-realistische voorstelling over de onmogelijkheid om te verdwalen.

‘WILD’ is een auditieve en muzikale reis die het verhaal vertelt van Anna, een schooljuf die het plots op een lopen zet. Niemand weet waarheen, zij ook niet. Maar ze weet telkens op mysterieuze wijze waar ze is. Wat start als een schoolreis wordt voor haar een persoonlijke zoektocht naar haar plek in de natuur.
Via zelfgemaakte geluidsopnames creëert de Izegemse Lucas Derycke een decor dat de voorstelling mee vorm geeft en live ondersteunt. Begeleid door drie muzikanten van I SOLISTI leeft acteur Matthias Van de brul zich uit in de verschillende personages. Samen met de opgenomen stem van Ellis Meeusen trakteren ze je op een bijzondere luisterervaring.

Ontdek samen met Anna hoe moeilijk het is om te verdwalen tijdens deze trip waarin geluid, theater en livemuziek samensmelten.

credits

Tekst, regie en audio: Lucas Derycke - Compositie: Frederik Neyrinck - Spel: Matthias Van de brul en Ellis Meeusen - Live audio, bruitage: Lucas Derycke - Livemuziek: I SOLISTI in een bezetting met Bertel Schollaert (saxofoon), Seraphine Stragier (cello) en Tom De Cock (percussie) - Dramaturgie: Els Theunis