De Spil
Hugo Van Beveren

BART PEETERS EN DE IDEALE MANNEN

wo 17 nov 2021 - do 18 nov 2021
wo 17 nov 2021
-
do 18 nov 2021

Bart Peeters, de man die alles kan: Joe Roxy in het Peulengaleis, kindervriend in Dag Sinterklaas, Vettige Swa van The Clemens Peerens Explosition of als één van The Radios... Maar uiteraard ook de man van pareltjes als ‘Lepeltjesgewijs’ of ‘Tot je weer van me houdt’ en ondertussen klassiek geworden meezingers als ‘Heist aan Zee’ en ‘Brood voor Morgenvroeg’.  

Na een uit de hand gelopen reeks Lotto-concerten ter ere van ’s mans 60ste verjaardag kijken Bart Peeters en zijn Ideale Mannen uit naar een schaalverkleining. En dat is precies wat ze met deze theatertour zullen doen. Vergezeld door zijn vaste compagnons de route, brengt Peeters een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hop-hop en een vleugje jazz, waar oude bekendere nummers én nieuwe songs de revue passeren.  

credits

met: Ivan Smeulders (bas, accordeon, percussie, zang), Mike Smeulders ( piano, accordeon, zang), Piet Van den Heuvel (gitaar, percussie, zang), Emile Verstraeten (viool, mandoline, gitaar, zang) en Amel Serra Garcia (percussie, zang) 

www.bartpeeters.net