De Spil

Alias

Collectief Verlof
1ste + 2de secundair
wo 1 feb 2023 10:30
wo 1 feb 2023
10:30
 • wo 1 feb 2023
  10:30
  1ste + 2de secundair
  De Spil, Roeselare
  schouwburg
  schoolvoorstelling
 • max: 200 toeschouwers

Een voorstelling over hoe hard iemand zich in bochten kan wringen om graag gezien te worden. Over jezelf (durven) zijn en over de andere kant van het internet. 
Daan is een jonge, enthousiaste kerel. Hij heeft veel vrienden en is gelukkig, maar wordt nooit serieus genomen. Om te ontsnappen aan het gelach en zijn onhandigheid, maakt hij online nepprofielen aan. Net wanneer hij ermee wil stoppen, is de verleiding om nog één keer online te gaan met een alias te groot. Hij creëert Lars, een knappe kerel die zijn leven bij elkaar heeft… en voor geen meter op Daan zelf lijkt.  
Lisa heeft thuis geen moment rust. Ze wordt van de ene emotie in de andere geslingerd. Op een dag besluit ze online te gaan, maar niet als zichzelf. Ze kiest een foto van een meisje dat rust uitstraalt en kruipt in haar huid. Ze noemt haar Stella.  
En dan ontmoeten Lars en Stella elkaar. Het klikt en ze vallen als een blok voor elkaar. Hoe moet dat nu verder? Alles opbiechten? Of niet?  
Verwacht je aan knallende live muziek, ongemakkelijke stiltes en een nodige portie humor! 

theatersommelier

op maat gemaakte workshop in de klas

meer info of inschrijven:

mail naar margriet.huyghe@despil.be

credits

Tekst en spel: Heleen Desmet en Bart van der Heijden – Muziek: Lucas Heytens -  Lichtontwerp en techniek: Hans Rigouts – Licht en techniek: Louai Hashem