De Spil

De Vinylvreter ft. Marga Scheide van Luv'

Piv Huvluv
NIEUWE DATUM!
vr 15 apr 2022 20:00 - 21:40
vr 15 apr 2022
20:00 - 21:40
  • vr 15 apr 2022
    20:00 - 21:40
    De Spil, Roeselare
    schouwburg
    voorbij

Deze voorstelling wordt verplaatst naar een latere datum: vrijdag 15 april 2022 om 20u. (in plaats van 17 december 2021) Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Als je niet op de nieuwe datum aanwezig kan zijn, is terugbetaling mogelijk (zie mail). Gelieve dit ten laatste tegen 1 februari 2022 via de link in de mail in te vullen.

Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom. Geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal. Piv duikt deze keer ongeremd in zijn gigantische platencollectie, vertelt over zijn gevarieerde muzieksmaak en dist anekdotes op over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, markante signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collectors items.

Piv is bezeten van muziek en dat laat zich merken. Ook zijn soms knullige adoratie voor vrouwelijke artiesten steekt hij niet onder stoelen of banken. Zoals Marga Scheide, de blonde van Luv’, de meest succesvolle meidengroep aller tijden. Wie kent er niet 'The greatest lover', ‘Yes I do’, ‘Casanova’, 'Trojan Horse’?                 

Luv’ beheerste de internationale hitparades en verkocht miljoenen platen.  

Nu is het zover. Piv’s jongensdroom komt uit: hij deelt het podium met Marga. Vanzelfsprekend zingt ze enkele grote Luv’-hits, maar gaat ze ook in duet met Piv en laat ze zich door hem de kleren van het lijf vragen... Bij wijze van spreken.