De Spil

Paradise Lost

De Tuin der Lusten
za 17 sep 2022 - zo 25 sep 2022
za 17 sep 2022
-
zo 25 sep 2022

Dit jaar niet één maar twee feestelijke weekends van het kleurrijke festival de Tuin der Lusten op twee verschillende locaties. Op het kruispunt tussen welzijn en cultuur lieten kunstenaars en participanten zich inspireren door 'Paradise Lost'. Over het paradijs, de hel en alles daartussen. Is het allemaal naar de wuppe? Of is er nog een overvloed aan hoop?

De Tuin der Lusten is een wonderlijk openluchtterras omgeven door theatervoorstellingen, circusworkshops, speeltuig, muziek, kunst en met een beetje geluk stellen we zelfs de ondergang van de wereld uit.


Wat kan je verwachten?


Weekend 1

Het Noordhof

Zaterdag 17/09
Park Katrol, een theatrale zelfbouwinstallatie voor groot en klein, uniek houten speeltuig, dansbare plaatjes, zwoele muziekbands, een sprookjesachtig kader, geluidsinstallaties, een spacetrip én 1001 vlinders.

Zondag 18/09
Park Katrol, een theatrale zelfbouwinstallatie voor groot en klein, familietheater, speelinstallaties, circusworkshops, straattheater, muziek én met een beetje geluk zie je een eenhoon.


Weekend 2

Grasplein thv Kardinaal Cardijnlaan

Zaterdag 24/09
openlucht cinéma, bar, speelweide en we doen ons best voor popcorn.

Zondag 25/09
3 sterke openlucht theatervoorstellingen (voor groot en klein), speelinstallaties, workshops, geluidsinstallaties, vrolijke deuntjes en een onweerstaanbaar terras. 

 

 

 

credits

Samen met Stad Roeselare, VOC Opstap, T’Hope, Amate Galli, De Figuranten, Brugge Plus - Uitwijken, De Schaduw, DRAAD-poppentheater, circusatelier Woesh, ARhus, het Textielatelier, Oxfam, Zazzu, Onze Kinderen, Studio Stoflov, olsan, Yves Obyn, en vele anderen.

Met de steun van Remorc, een project dat onderzoek voert om een cultuurcentrum op wieltjes te bouwen.