De Spil

Concertevents

Bart Herman: “VOLWASSEN EN GESTREKEN"
Te Gast
zo 19 mrt 2023 15:00
zo 19 mrt 2023
15:00
  • zo 19 mrt 2023
    15:00
    De Spil, Roeselare
    schouwburg
    voorbij

NIEUWE CD EN THEATERSHOW!

 

De ene is het al op zijn achttiende, de andere pas op zijn dertigste, Bart Herman werd het na zijn zestigste : volwassen. Hij heeft vast werk, een serieuze relatie en een dak boven zijn hoofd, kortom : het echte leven kan beginnen.

Bart Herman heeft inderdaad door de jaren heen een so-lide carrière opgebouwd, vond de liefde en hield op met zwerven. Er is een zekere rust neerge-daald. Klinken bas en drums wat zachter? Zorgt de viool voor wat meer melancholie? Zijn de ver-halen wat bezadigder tijdens dit nieuw theaterprogramma waarin Bart verslag doet van deze nieuwe fase in zijn leven? Of is dit maar schijn en kan de artiest de lonesome cowboy en onstui-mige rocker uit zijn langgerekte puberteit toch niet helemaal loslaten? 

Je hoort en ziet het tijdens deze splinternieuwe show van deze unieke singer-songwriter-gitarist, volwassen begeleid door Raf Helsen (drums) en Mario Vermandel (contrabas) en virtuoos gestreken door Dirk Naessens (viool). Kom genieten van deze ‘John Prine der Lage Landen’.