De Spil

Els de Schepper Ziet Ze Vliegen

Els de Schepper
nieuwe datum
za 9 jul 2022 20:00 - 21:30
za 9 jul 2022
20:00 - 21:30
  • za 9 jul 2022
    20:00 - 21:30
    nieuwe datum!
    De Spil, Roeselare
    schouwburg

Omwille van productionele redenen kon de voorstelling op 4/02/22 niet doorgaan. De voorstelling wordt verplaatst naar zaterdag 9/7/22. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via mail.


Els de Schepper presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Ga mee op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven? 

Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag, én met een verrassende “vliegende” apotheose. Els de Schepper ziet ze vliegen is ondertussen de 15e show van de grande dame van het Vlaamse cabaret.

Boek je tickets nu en grijp de kans om Els de Schepper van dichtbij aan het werk te zien. 


Deze grande dame van het Vlaamse cabaret is ondertussen aan haar vijftiende show toe. Met elke voorgaande show trok ze op een indrukwekkende tournee door Vlaanderen en passeerde ze steevast langs De Spil. We verwelkomen haar opnieuw met open armen.