De Spil

Els de Schepper Ziet Ze Vliegen

Els de Schepper
NIEUWE DATUM! 7/01/2023
za 7 jan 2023 20:00 - 21:50
za 7 jan 2023
20:00 - 21:50
 • za 7 jan 2023
  20:00 - 21:50
  nieuwe datum
  De Spil, Roeselare
  schouwburg
  voorbij

Helaas, geen goed nieuws, de voorstelling van Els De Schepper is opnieuw uitgesteld. De voorstelling van zaterdag 9 juli gaat niet door. 

Een nieuwe datum is voorzien op zaterdag 7 januari 2023. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via email.

Bericht van Els De Schepper: 

“Je hebt al een tijdje niets meer van me vernomen via social media: dat had een reden. Vorige week ben ik helaas onder het mes gemoeten voor een conchotomie en septoplastie. Medische termen voor: "mijne neus was zodanig dichtgegroeid en het tussenschot stond van binnen zo scheef dat ik géén adem meer kreeg langs deze weg. Omdat het een ernstige impact had op mijn levenskwaliteit kon het niet langer uitgesteld worden. Echter: de post-operatieve pijn is niet van de poes en het herstel zal ettelijke weken gaan duren. Vandaar dat ik de zomertoernee moet verschuiven. Sorry sorry sorry....”


Els de Schepper presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Ga mee op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven? 

Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag, én met een verrassende “vliegende” apotheose. Els de Schepper ziet ze vliegen is ondertussen de 15e show van de grande dame van het Vlaamse cabaret.

Boek je tickets nu en grijp de kans om Els de Schepper van dichtbij aan het werk te zien. 


Deze grande dame van het Vlaamse cabaret is ondertussen aan haar vijftiende show toe. Met elke voorgaande show trok ze op een indrukwekkende tournee door Vlaanderen en passeerde ze steevast langs De Spil. We verwelkomen haar opnieuw met open armen.