De Spil

Deep Bridge

Musical Kamp
musical workshop 8+
ma 26 dec 2022 - wo 28 dec 2022
ma 26 dec 2022
-
wo 28 dec 2022
  • ma 26 dec 2022
    -
    wo 28 dec 2022
    De Spil, Roeselare
    de komedie

Leer de leukste liedjes uit de gekende Sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ tijdens deze driedaagse stage. Krijg les in stout zijn van Floris en Frida en steel een kus van de knappe prins! Wij voorzien de appeltjes.

Naar aanleiding van de musical ‘Sneeuwwitje’ organiseren De Spil en The Musical Academy voor het eerst een musicalkamp. Hou jij ook zo van zingen, dansen en acteren? En heb jij zin om alle kneepjes van het musicalvak te leren? Dan is dit musicalkamp echt iets voor jou! Onze docenten zijn allemaal professionals uit het vak. Op het einde van deze driedaagse kan je meedansen en meezingen als je naar de musical komt kijken. Wie weet zijn dit wel je eerste stapjes in de showbizz.

Wat mag je verwachten? 

Dag 1: De eerste dag leer  je je kampgenoten kennen en je regisseur, en ga je voor de eerste keer de liedjes aanleren. 

Dag 2: Tijd om de benen te strekken. We laten je zweten op de dansjes. Genoeg water drinken, dus! Na de middag herhalen we alles nog ’s een keer. 

Dag 3: Op deze dag komt alles samen. Je herhaalt alle danspassen, oefent nog ’s een keer de zang en je zet je de puntjes op de i. 

Je bent nu helemaal klaar om op de voorstelling van Sneeuwwitje in De Spil uit volle borst mee te zingen en te dansen. Je kan dan aan iedereen rond jou in de zaal laten zien wat je hebt geleerd.


Een ticket voor de musical Sneeuwwitje op woensdag 28/12 om 15u is inbegrepen in deze workshop.

Gewijzigde data: de data in het Hagelslagboekje werden aangepast. De correcte data zijn: 26, 27 en 28 december.