De Spil

De Jaren Van Verstand

Thomas Smith
za 14 mei 2022 20:30 - 22:00
za 14 mei 2022
20:30 - 22:00
  • za 14 mei 2022
    20:30 - 22:00
    De Spil, Roeselare
    de komedie
    voorbij

Terwijl je dit leest en denkt dat je gefocust bent, schieten er allerlei gedachten door je hoofd. Drie per seconde, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. En dit de hele dag door.  
 
In ‘De jaren van verstand’ kruipt improvisator Thomas Smith in je hoofd. Met zijn energieke publieksinteracties en sublieme gedachtesprongen neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag. Gefocust, tot hij het weer over iets anders heeft natuurlijk.  
 
Zijn vorige voorstelling ‘Strak’ werd door pers en publiek heel erg gesmaakt. Maar Thomas wilde nog meer en dieper. Het was tijd voor ‘De jaren van verstand’. Inhoudelijk straf en vooral heel grappig.  
 
"Smith gaat zoals gebruikelijk ongedwongen in gesprek met enkele mensen op de eerste rij en geeft de indruk dat hij de hele voorstelling improviseert. Dat laatste is alleen de grootste comedians gegeven. In die categorie doet Thomas Smith ons nog het meest denken aan de Engelse superster Eddie Izzard: even grappig, even expressief, even goed geïnformeerd en even diepgravend. Wereldniveau, kortom" ***** De Standaard