De Spil

Hullep!

Maaike cafmeyer & Peter De Graef
do 20 jan 2022 18:45 en 21:15
do 20 jan 2022
18:45 en 21:15

Deze voorstelling wordt twee keer gespeeld om zo het maximum aantal van 200 per voorstelling niet te overschrijden. Er wordt een voorstelling om 18u45 en een om 21u15 gespeeld, in plaats van om 20u. Alle tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd om de keuze van het uur te bevestigen. De voorstelling duurt 80 minuten.

Bent u oppervlakkig in het contact met anderen? Vertelt u vaak sterke verhalen? Probeert u zich beter voor te doen dan u bent? Komt u charmant over? Hebt u een sterk gevoel van eigenwaarde? 
Schept u wel ’s op? Hebt u een positief oordeel over uw talenten en vaardigheden? Klopt het dat u geen enkele moeite hebt met betrapt worden op leugens? Vindt u voor alles een uitleg of excuus? Belooft u alles op uw erewoord? Bedriegt u anderen en schenkt u daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maakt u geen probleem van overspel of betaalt u geleend geld niet terug? Voelt u wel ’s spijt? Vindt u dat mensen het mis hebben als ze u van iets beschuldigen? Vindt u mensen die geloof en vertrouwen in u hebben gesteld achterlijk, dom en naïef als ze door u in de problemen zijn gekomen? Hebt u een sterke behoefte aan prikkeling? Heeft u een afkeer van verveling? Houdt u van risico’s? Wanneer op 80 % of meer van deze vragen uw antwoord ‘ja’ is, hoort u niet tot deze categorie. Wanneer op 80 % of meer van deze vragen uw antwoord ‘nee’ is, loopt u 50% kans wel binnen dit profiel te passen. 


‘Hullep’ is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door 3 muzikanten.