De Spil
Jef Boes

BRIHANG

extra kaarten!
do 31 mrt 2022 20:00 - 22:00
do 31 mrt 2022
20:00 - 22:00
  • do 31 mrt 2022
    20:00 - 22:00
    De Spil, Roeselare
    schouwburg
    voorbij

+voorprogramma olsan

Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn door het publiek omarmde platen 'zolangmogelijk' (2016) en 'CASCO' (2019) lieten telkens weer een frisse wind waaien door het Belgische muzieklandschap en toonden dat Brihang een artiest is die zijn gelijke niet kent. Dat meesterschap trekt hij door naar zijn live optredens.

De rapper begeestert van het eerste woord tot de allerlaatste noot met een show die hier en daar zelfs de grenzen van de artistieke performance opzoekt. In het voorjaar 2022 staat Brihang eindelijk terug op de planken en - na eerdere Roeselaarse passages in de Komedie (Maatwerk-concert) of op RSL JAZZ - nu voor het eerst in de schouwburg. Hoewel de Knokkenaar altijd net datgene doet wat niemand ziet aankomen, mogen we ons nu al aan een memorabele avond verwachten.

voorprogramma: olsan

olsan is het geesteskind van rapper Dieter Meeuws (Cfour / NTREK) en producer DJ SNS (Brihang / JtotheC), twee artiesten die de kilometers op hun teller allang niet meer hoeven te tellen. 

Het afgelopen – bijzondere en chaotische – jaar werkten ze elke maandag aan nieuw materiaal. Zonder vastomlijnd doel op voorhand, tot het losse project materiaal voor een full album opleverde.

Die plaat komt in juni uit op Fake Records en dit voorprogramma bij Brihang in De Spil krijgt de primeur als olsan’s eerste live show.

https://www.facebook.com/olsanofficial