De Spil

Unplugged Tour

Milow
vr 22 apr 2022 20:00 - 22:00
vr 22 apr 2022
20:00 - 22:00
  • vr 22 apr 2022
    20:00 - 22:00
    De Spil, Roeselare
    schouwburg
    voorbij

Met zijn warme stem, een gouden gevoel voor melodie én songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten veroveren. Tel daar de rits Europese radiohits, tal van uitverkochte zalen en twaalf MIA’s op zijn schouw bij en je weet dat de Leuvense songwriter uitgegroeid is tot een vaste waarde in binnen- en buitenland.  
Meer dan vijftien jaar na de release van zijn debuut keert Milow terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour.  
Zijn jongste album ‘Lean Into Me’ (2019) luidde de terugkeer in naar de singer-songwriter sound van zijn beginperiode. In deze Unplugged tour zullen elke avond naast bekende en minder bekende parels ook een aantal gloednieuwe songs – uit het nog te verschijnen zevende album – de revue passeren. Nummers worden tot hun essentie gestript. Wat overblijft, zijn uitgepuurde songs waar nog meer ruimte is voor tekst en emotie.

Omringd door zijn trouwe muzikale luitenanten, zanger-gitarist Tom Vanstiphout  – die sinds enkele jaren ook in de vaste liveband van Bryan Ferry speelt – en de fenomenale  zangeres Nina Babet, neemt Milow het publiek mee  in zijn wonderlijke universum. 

www.milow.com