De Spil

OEFO

Theater FroeFroe
vanaf 7 jaar
wo 3 nov 2021 14:00 en 16:30
wo 3 nov 2021
14:00 en 16:30

Het jaar 3417 nE (na Elvis). Uit koers geslagen door een kosmische storm in het 3 dubbel gelaagd solar systeem van Scott-X maakt de otamatronic Qt noodgedwongen een tussenlanding op de verlaten planetoïde.
 
E.V.O.L/Evol4U/Evol1/brrr/br//pfff/plons/zzz#boem.grrr.P@Al0>/ring&ring. Haar missie: dringend een plasje doen. Maar… is de planetoïde E.V.O.L/Evol4U/Evol1/brrr/br//pfff/plons/zzz#boem.grrr.P@Al0>/ring&ring werkelijk verlaten? Schuilt er misschien toch extra-terrestriaal leven onder het onherbergzame oppervlak van E.V.O.L/Evol4U/Evol1/brrr/br//pfff/plons/zzz#boem.grrr.P@Al0>/ring&ring? Had Qt niet beter nog even haar plasje opgehouden tot aan de volgende interstellaire melkwegparking. 
 
Synthetische science fiction pulp voor alle huidige en toekomstige bewoners van het universum (vanaf ongeveer 6 lichtjaar.) 


Met spannende ruimte-achtervolgingen, stomende ufopunk, ellendige aliens, sterren die komen en sterren die gaan, bleeps en blops. En uiteraard een bluesgitaar, want blues: dat is van alle tijden, net zoals de liefde…  
 
LOVE! 
 
Starring:  
Cutie as Qt 
Eddy as @E 
CindE as MagE 

credits

credits: Martine De Kok en Gert Dupont zijn verantwoordelijk voor alles