De Spil
Eric Coleman

Maatwerk concert

Kiefer
nieuwe datum
do 16 jun 2022 20:00 - 23:00
do 16 jun 2022
20:00 - 23:00
  • do 16 jun 2022
    20:00 - 23:00
    nieuwe datum!
    Trax, Roeselare
    concertzaal

Kiefer Shackelford, aka Kiefer, is een soulvolle jazzpianist en producer uit Los Angeles. Dit Maatwerk concert wordt de eerste Belgische show van deze artiest die een brug slaat tussen hiphop, jazz, soul en funk. 

Als zeer getalenteerde pianist verhuisde hij naar L.A. om er aan UCLA Jazz Studies te volgen, onder de hoede van de vermaarde gitarist Kenny Burrell. Het was daar dat hij begon hij te spelen met de connectie tussen de jazz die hij studeerde en de beats die thuis zelf creëerde.

De release van zijn debuutalbum ‘Kickinit Alone’ in 2017 gooide hoge ogen bij fans, critici en collega-muzikanten wereldwijd: zo tekende Kiefer een platencontract bij het iconische hiphoplabel Stones Throw Records en stonden de afgelopen jaren artiesten als Anders .Paak, Kaytranada en Moses Symney in de rij om met hem samen te mogen werken. Zo was Kiefer een van de producers van ‘Ventura’, waarvoor Anderson .Paak in 2020 een Grammy Award voor Best R&B Album won.

Deze zomer bracht Kiefer zijn nieuwe album When There’s Love Around uit (**** Jazzwise) en dit komt hij samen met zijn band - en als enige concert in België  - voorstellen in TRAX. 

facebook.com/Kiefer

 

Het concert op 12/2/22 wordt uitgesteld naar donderdag 16/6/22. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via mail.

Maatwerk is het label van De Spil & Pelzen voor clubconcerten in Roeselare, met de TRAX Zaal als uitvalsbasis. De programmatie is open minded én met de blik vooruit. Maatwerk presenteert te ontdekken artiesten binnen indie, hiphop, rock, jazz, world…

Op de hoogte blijven van Maatwerk? Volg de facebookpagina van Maatwerk