De Spil

Maatwerk concert

Moonchild
di 20 sep 2022 20:00
di 20 sep 2022
20:00
  • di 20 sep 2022
    20:00
    nieuwe datum!
    Trax, Roeselare
    concertzaal
  • trax - traxweg 1 - Roeselare

Albumvoorstelling 

STARFRUIT TOUR 2022 

het concert is uitgesteld en gaat niet door op 26/2 maar wel op dinsdag 20/9/22. Tickethouders worden via mail op de hoogte gebracht.

voorprogramma Emmavie 

Het Amerikaanse Moonchild is een van de aanvoerders van de huidige neo-soul-generatie. Met hun alternatieve R&B veroveren multi-instrumentalisten Amber Navran, Max Bryk en Andris Mattson de harten van zowel pop- als jazzliefhebbers.  
Het trio uit Los Angeles bouwde binnen de paar jaar na hun debuut ‘Be Free’ (2012) een behoorlijke track record op. Zo gingen ze op tour met The Internet en Kamasi Washington en mogen ze onder meer Jill Scott en Stevie Wonder tot hun fans rekenen.  
Het drietal vermengt het fijne van neo-soul, hiphop en electropop, waarbij het dromerige stemgeluid van Amber Navran de songs inkleurt.   
Nu komen ze voor het eerst sinds lang terug naar Europa om het nieuwe album ‘Starfruit’, ondertussen hun vijfde, voor te stellen.  En dat mogen liefhebbers van laidback, funky en soulvolle R&B met een twist niet missen. 

www.thisismoonchild.com
facebook.com/thisismoonchild


VOORPROGRAMMA

Moonchild neemt in deze tour Emmavie mee als support act. Deze singersongwriter en producer uit Londen combineert haar liefde voor 90’s R&B met digitale soundexperimenten.

Emmavie Facebook
Emmavie Instagram
Emmavie Apple Music Profile
Emmavie Spotify Profile

 

Maatwerk is het label van De Spil & Pelzen voor clubconcerten in Roeselare, met de TRAX Zaal als uitvalsbasis. De programmatie is open minded én met de blik vooruit. Maatwerk presenteert te ontdekken artiesten binnen indie, hiphop, rock, jazz, world… 

Op de hoogte blijven van Maatwerk ?