De Spil

Maatwerk concert

Moonchild
di 20 sep 2022 20:00 - 22:15
di 20 sep 2022
20:00 - 22:15
 • di 20 sep 2022
  20:00 - 22:15
  nieuwe datum!
  Trax, Roeselare
  concertzaal
  voorbij

Albumvoorstelling 

STARFRUIT TOUR 2022 

timing
Deuren open vanaf 19:30 / Voorprogramma Austin Antoine om 20:00 / Change over om 20:40 / Aanvang concert Moonchild om 21:00 / Einde concert omstreeks 22:15
--
De bar is geopend voor, tijdens en na het concert
--

Het Amerikaanse Moonchild is een van de aanvoerders van de huidige neo-soul-generatie.
Met hun alternatieve R&B veroveren multi-instrumentalisten Amber Navran, Max Bryk en Andris Mattson de harten van zowel pop- als jazzliefhebbers.  

Het trio uit Los Angeles bouwde binnen de paar jaar na hun debuut 'Be Free' (2012) een behoorlijke track record op. Zo gingen ze op tour met The Internet en Kamasi Washington en mogen ze onder meer Jill Scott en Stevie Wonder tot hun fans rekenen.  
Het drietal vermengt het fijne van neo-soul, hiphop en electropop, waarbij het dromerige stemgeluid van Amber Navran de songs inkleurt.   
Nu komen ze voor het eerst sinds lang terug naar Europa om het nieuwe album 'Starfruit', nog een vijfde, voor te stellen. En dat mogen liefhebbers van laidback, funky en soulvolle R&B met een twist niet missen. 

www.thisismoonchild.com
facebook.com/thisismoonchild


VOORPROGRAMMA

AUSTIN ANTOINE

Austin Antoine is afkomstig uit Maryland (VS) en mengt muziek, poëzie en performance. Zijn nieuwste EP 'The Rest is History' touren in 2020 en tussen het door speelde hij mee in de film 'Summertime'.

 

Maatwerk het label van De Spil & Pelzen voor clubconcerten te Roeselare, met de TRAX Zaal als uitvalsbasis. De programmatie is open minded én met de blik vooruit. Maatwerk presenteert te ontdekken artiesten binnen indie, hiphop, rock, jazz, world… 

Op de hoogte blijven van Maatwerk ?