De Spil
Joris Jeursen

Maatwerk concert

PAARD. + Bandler Ching
UITGESTELD / nieuwe datum
za 29 jan 2022 - vr 15 apr 2022
za 29 jan 2022
-
vr 15 apr 2022

Het concert van 29/01 kon niet doorgaan.  De nieuwe datum is vrijdag 15/04. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

PAARD.
is het instrumentaal trio rond vibrafonist Wim Segers (Compro Oro), bassist Owen Perry Weston (Coely, Kunde) en drummer Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov). 
De band staat voor een mishmash van jazz, groovy hip hop, broken beats en freestyle funk. Live brengen ze dit met humor en spelplezier dat er elke seconde van afspat. 
Op 19 november verschijnt hun volwaardig debuut ‘danki’ op W.E.R.F. Records.  

Opener van de avond is BANDLER CHING. 
Deze Brusselse jazzband ontstond uit het muzikale brein van saxofonist Ambroos De Schepper. De band - met verder Alan Van Rompuy (A Z E R T Y klavierwerke), Federico Pecoraro (ECHT!) en Olivier Penu (Kel Assouf) - mixt moeiteloos hedendaagse jazz met elektronische invloeden, hiphop tot een aanstekelijke sound. 
Hun EP 'Sub Surface' verscheen vorig jaar bij Sdban Records. 

facebook.com/paardig
facebook.com/bandlerchingmusic 

Maatwerk is het label van De Spil & Pelzen voor clubconcerten in Roeselare, met de TRAX Zaal als uitvalsbasis. De programmatie is open minded én met de blik vooruit. Maatwerk presenteert te ontdekken artiesten binnen indie, hiphop, rock, jazz, world…

Op de hoogte blijven van Maatwerk? facebook.com/maatwerk.rsl 

Maatwerk