De Spil

Speech

Wouter Deprez
wo 9 mrt 2022 - vr 11 mrt 2022
wo 9 mrt 2022
-
vr 11 mrt 2022

Wat heeft Wouter na al die jaren begrepen van het instrument waar hij mee werkt? Wat doet hem lachen in taal? 

Wat ontroert Wouter in taal, nog meer dan vroeger? Welke dringende aanpassingen wil Wouter in die taal doorvoeren?  En waarom worden vraagtekens zo vaak gebruikt om je nieuwsgierig te maken?

‘Speech’ is een ode, een liefdesverklaring, een aanklacht. Ze is een samenzwering en een revolutionair congres dat jong en oud zal verzoenen. En misschien zelfs man en vrouw.

Let op: kan sporen van West-Vlaams bevatten...

 

Een mijlpaal in de geschiedenis van het Vlaamse theater

*****De Standaard

Tip van de programmator Comedy Gwendolien Sabbe:

Wouter heeft ook een aantal fantastische podcasts gemaakt. Mijn favoriet is ‘De bende van Menen’ die hij een aantal jaar geleden maakte.

“Twintig jaar geleden kreeg Wouter Deprez een flink pak rammel van twee kerels. De blutsen en de builen zijn al lang genezen, en toch zit Wouter nog met een prangende vraag. Wat is er van die jongens geworden? Met enkel een voornaam en een bijnaam op zak, gaat hij naar hen op zoek. Ze waren lid van de legendarische 'Bende van Menen', het enige wat hij van hen weet. En dat hij het in zijn broek deed voor die bende. Na al die jaren staat hij ineens oog in oog met één van de vechtersbazen: Tom. Het wordt een heel andere ontmoeting dan toen.”

Benieuwd naar zijn audioverhalen?

Ga naar ‘luister’ op www.wouterdeprez.be

credits

van en met: Wouter Deprez - Randal Casaer