• 191204_JM_BLAIS-6602_FINALE_CLR_WEB
  • 191204_JM_BLAIS-6602_FINALE_CLR_WEB
  • 191204_JM_BLAIS-6602_FINALE_CLR_WEB
za 5 okt 2013 circus BASIS € 13 | ABO & REDUCTIE € 12
de komedie

C8H11NO2

CIRCUS / CONTORTIONISME / PERFORMANCE

ROOM 100

De broer van Jakov Labrović worstelt al meer dan 35 jaar met schizofrenie. Meteen het starten inspiratiepunt van deze voorstelling. Met hun eigenzinnige taal van contortionisme, breakdance, butoh dans, bevreemdende belichting en bedwelmende elektronische muziek nemen ze je mee naar een schizofreen universum.
 
Deze trip is intens, hypnotiserend en geeft een inkijk in een ander bewustzijnsniveau, zonder de bedoeling schizofrenie te schandaliseren of er medelijden mee te hebben.
 
De voorstelling draagt dan ook de toepasselijke titel ‘C8H11NO2’, de chemische code voor dopamine, een neurotransmitter die rondgaat in de hersenen tijdens een psychose.
 
Jakov Labrović en Antonia Kuzmanić komen uit Split, Kroatië en bliezen de jury van Jeunes Talents Cirque Europe in 2010 omver met deze ongewone performance. Sindsdien brachten ze hun opmerkelijk verhaal in België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Litouwen, Nederland, Zwitserland en Kroatië.
 


Van en met: Jakov Labrović, Antonia Kuzmanić | Muziek en geluid: Davor Gazde


Met steun van: Jeunes Talents Cirque Europe, Paris’ City Hall, Republic of Croatia Ministry of Culture, Split – Dalmatia County, City of Split.

 

 

Beperkt aantal plaatsen. LA FOLIA