190927_ISH_Studio_Breed_24
ma 25 jan 2016 schoolvoorstelling 2de + 3de kleuter € 5,50 per leerling
60 minuten
de komedie
130 plaatsen

TUNING PEOPLE

TAPE VOOR KLEUTERS

Tuning People en fABULEUS brengen samen een in plakband gewikkeld pareltje: ‘Tape voor kleuters’. Met afval van een plakbandfabriek viert Tuning People een waar feest voor de verbeelding. 

Chaplin-figuurtjes zoeken hun weg door een doolhof van plakbandlinten. Kopvoeters en vogelbekdieren duiken op - en om het kinderparadijs compleet te maken - zijn er plakslingers, plakoorbellen en tonnen vol plaksnoep.

Typerend voor Tuning People zijn: absurde humor, een (kinderlijke) fascinatie voor muziek en geluid en een doe-het-zelfvorm. Hun vorige voorstelling ‘Leeghoofd’ werd bekroond met een selectie voor Het Theaterfestival. 

“In deze productie gaan fABULEUS en Tuning People de confrontatie aan met het moeilijkste en meest kritische publiek: kleuters. Ze slagen wonderwel.” Knack

Spel: Jef Van gestel, Karolien Verlinden en Wannes Deneer - Scenografie en geluid: Wannes Deneer - Eindregie: Randi De Vlieghe - Dramaturgie: Peter Anthonissen - Lichtadvies: Niek Kortekaas - Productie: Tuning People en fABULEUS - Coproductie cultuurcentrum Hasselt, Theater aan het Vrijthof Maastricht (i.k.v. de Interlimburgse subsidies) en Krokusfestival Hasselt.
In samenwerking met Villanella, kc nOna en Rataplan vzw. Met steun van de Vlaamse Gemeenschap.