• 190927_ISH_Studio_Breed_24
  • 190927_ISH_Studio_Breed_24
  • 190927_ISH_Studio_Breed_24
  • 190927_ISH_Studio_Breed_24
vr 13 okt 2017 muziek basis € 14 // abo/reductie € 12 // vrijetijdspas: € 7
de komedie

DINOSAUR

(UK)


Laura Jurd, frontvrouw van Dinosaur, maakte snel naam in de Londense jazz scene. De componiste en trompetspeelster bouwde met haar gedurfde stijl een reputatie uit als één van de meest  eelbelovende jonge Britse jazz muzikanten. Nu is ze helemaal klaar om de rest van de wereld te overtuigen. En dat doet ze met het nieuwe album, ‘Together, As One’ (2016), haar debuut met de band Dinosaur. De muzikanten kennen elkaar al jaren en voelen elkaar perfect aan. Laura Jurd leidt het kwartet op bijna telepathische wijze doorheen de bochten van haar composities. De muziek is veelzijdig, dynamisch en creëert diverse sferen: nu eens lyrisch, dan weer uitmondend in een creatieve chaos met vrije improvisatie. Dinosaur weet zowel te verbazen als te emotioneren.


It is a masterful debut of a quartet that fully deserves to conquer the world by storm. ‘Together, As One’ is a must-hear.” Written in Music

Met: Laura Jurd (trompet), Elliot Galvin (fender rhodes, hammond orgel), Conor Chaplin (bas) en Corrie Dick (drum) Dit concert maakt deel uit van Jazzcircuit’17, een project van UiTinMidwest. Volledige programma op www.jazzcircuit.be.