• nijntje_de_musical_-_Scenefoto_2
  • nijntje_de_musical_-_Scenefoto_2
  • nijntje_de_musical_-_Scenefoto_2
wo 7 feb 2018 muziek basis € 22 // abo/reductie € 20 // vrijetijdspas: € 11
schouwburg

GOODBYE, NORMA JEANE

JUDAS THEATERPRODUCTIES

1988. Een jongeman belt aan bij een klein appartement in een stad in Europa. Een vrouw van 62 opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards. Maar de jongeman laat zich niet voor de gek houden. Hij is haar grootste fan en hij weet het zeker: de vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker. Ooit beter bekend als Marilyn Monroe, van wie de wereld niet beter weet dan dat ze 26 jaar eerder is overleden, op 5 augustus 1962. Verbijsterd laat de vrouw de jongeman binnen. Hij wil weten wat er die laatste avond is gebeurd.
En Norma Jeane begint aan haar verhaal. Ze vertelt over een jong meisje dat terecht komt in een Hollywoodwereld vol leugens, bedrog en klatergoud.


‘Goodbye, Norma Jeane’ is een nieuwe musical van Judas Theaterproducties met drie klasse acteurs - Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck en Michiel De Meyer - en een script van Allard Blom, muziek van Sam Verhoeven en regie van Martin Michel.


“Opnieuw presenteert Judas Theaterproducties een kleine musical met internationale allures.” **** Het Nieuwsblad


Judas Theaterproducties bracht eerder de musicals ‘Lelies’ en ‘Pauline & Paulette’ en vorig seizoen ‘De Rozenoorlog’ in De Spil.