• 200213_M.O.T.Denwetijd-paars-1
  • 200213_M.O.T.Denwetijd-paars-1
  • 200213_M.O.T.Denwetijd-paars-1
  • 200213_M.O.T.Denwetijd-paars-1
vr 16 feb 2018 theater basis € 15 // abo/reductie € 14 // vrijetijdspas: € 7,50
schouwburg
inleiding om 19u15

HELLOGOODBYE

CIE DE KOE

De Koe trekt hier nooit ongemerkt voorbij. Waar in ‘Beckett Boulevard’ het midden werd gezocht, proberen ze het deze keer juist te ontlopen.
‘Hellogoodbye’ is een komedie zonder midden, maar een plek waar het begint en eindigt met vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken. Helemaal op de ironiserende en luchtige manier die we van hen kennen vermengen ze aankomst- en vertrekscènes uit Russische en Westerse literatuur met eigen teksten.
Zijn we opgelucht ergens aan te komen alleen omdat we ergens anders konden vertrekken? Hoelang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is maar een gesprek? Waarom kunnen de mensen die hun jas aan doen om weg te gaan moeilijk vertrekken?


Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede/Greet Jacobs, Tanya Zabarylo, Willem de Wolf, Peter Van den Eede en Michael Vergauwen laten in een symbiose van ontvangst – en afscheidsceremoniën vijfendertig personages opkomen en afgaan.

Hilariteit verzekerd!

Van en met: Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede, Tanya Zabarylo, Willem de Wolf, Peter Van den Eede, Michael Vergauwen en Mats Vandroogenbroeck - Dramaturgische ondersteuning: Louise Van den Eede - Techniek en lichtontwerp: Bram De Vreese en Pol Geusens -

Productie: de KOE - Met de steun van: de Vlaamse overheid