• 181222_Illuminine__3_-_FrancisVanhee_5
  • 181222_Illuminine__3_-_FrancisVanhee_5
  • 181222_Illuminine__3_-_FrancisVanhee_5
  • 181222_Illuminine__3_-_FrancisVanhee_5
zo 18 feb 2018 muziek basis € 15 // abo/reductie € 13 // vrijetijdspas: € 7,50
de komedie

MIDNIGHT BLUE BIRDS

Midnight Blue Birds and their Sentimental Gentlemen is een close harmony group naar het voorbeeld van de heerlijk nostalgische meidenswing uit de oorlogsjaren. Hun programma is bijzonder gevarieerd. Net als dat van The Boswell Sisters, die met hun driestemmige harmonie menig hart sneller deden slaan, en op wier repertoire dat van de Birds geïnspireerd is. Ze brengen zowel dansbare swing, hartbrekende ballads, als zelf gearrangeerde jazzhits.
De dames besloten zich aan hun gedeelde liefde voor close harmony te wijden en zochten drie rasechte jazzmuzikanten uit om hen daarbij te helpen. De Sentimental Gentlemen bleken een schot in de roos. Hun raspende gitaarspel, hummende basloopjes en deurmatborstelige shuffles brengen de stijfste hark aan het dansen. Bovendien is hun enthousiasme bijzonder aanstekelijk. Voeg daar wat spontane choreografie en ondeugende humor aan toe, en je waant je met een vingerknip in een film van Arthur Lubin of op een militaire vaudeville.

Zin om te dansen? Kom dan naar de voorstelling om 15u voor een onvergetelijke dansnamiddag met The Midnigth Bluebirds and their Sentimental Gentelmen.

Het Teaterkaffee zorgt voor een aangepast menu met verse seizoensproducten volgens marktaanbod (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert - dranken apart ) 30.00€ pp persoon. Voor meer info mail naar info@teaterkafee.be.