meneer_egel2
di 28 mei 2019 schoolvoorstelling 3de + 4de secundair € 6,5
75 minuten
schouwburg
250 plaatsen

DE MANNSCHAFT

LIV

Liv: 15 jaar, ros haar en sproeten, heeft nog nooit gekust, heeft nog nooit seks gehad, heeft kanker en heeft vijftig procent kans om te overleven en is verliefd op Bart.
Bart Pieter Pierre Jean-Pierre Piet Patrick Patrick Junior (Bart voor de vrienden): 17 jaar, één keer blijven zitten, heeft al veel gekust, heeft al drie keer seks gehad en is verliefd op Ruby.
Ruby: 16 jaar, zus van Liv en weet niet of ze verliefd is op Bart, weet niet of ze überhaubt ooit wil kussen, laat staan seks hebben, want dat is vies.

Drie zoekende pubers wiens wereld helemaal op zijn kop wordt gezet door de ziekte van Liv. Maar gek genoeg zorgt dit voor een enorme boost in hun leven en helpt het hen te vinden wie ze zijn.
Een verhaal over Guns ‘N Roses, over New Yorkers van den Aldi, over scheuren in uw broek, over luchtgitaar en

lipsync, over die van wiskunde, over gênante ouders, over angst en verdriet, maar vooral over leven, keihard leven, tegen 120km/u dat de stukken er vanaf vliegen.

Een wervelende, grappige en gevoelige voorstelling die je naar adem laat happen.

Concept, tekst, regie: Michai Geyzen en Stijn Van De Wiel- Spel: Verona Verbakel, Ine Bettens en Bert Dobbelaere - Decor: Laura Wallrafen - Kostuum: Laura Wallrafen - Techniek: Thomas Stevens - Productie: Chloë De Vos.