• logo_udl
  • logo_udl
  • logo_udl
  • logo_udl
ma 11 mrt 2019 schoolvoorstelling 3de + 4de leerjaar € 6
60 minuten
schouwburg
200 plaatsen

LAP VZW / DAFNE MAES

LEVEL Q

Een fysiek spel waar iedereen wordt uitgedaagd.
Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt.
Of net niet? Geraken we tot Level Q?
Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent?

‘Level Q’ is een theatrale dansvoorstelling waar vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek.
De voorstelling stelt het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ in vraag.

Dans, theater en circus smelten in ‘Level Q’ samen tot een plezierige, fysieke voorstelling, uitgevoerd door straffe performers.

EXTRA: Interdisciplinaire workshop op 14 en 15/3 in de klas. Er wordt gewerkt rond strategieën, tactiek en sabotage via beweging, tekst en door te filosoferen. Inschrijven via margriet.huyghe@despil.be.

Wil je voor een klasbezoek aan De Spil de wereld van het theater verkennen? Ga dan mee in het verhaal van Malvine en Casimir doorheen de webquest ‘Dromen met je ogen open’. Klik hier.

 

 

Concept en choreografie: Dafne Maes en Danaé Bosman - Dans en spel: Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke en Steven Beersmans - Muziek: Linde Carrijn - Eindregie: Randi De Vlieghe - Een productie van LAP vzw. Coproductie CC Deurne, DE Studio, 30CC en CC Het Gasthuis.