horizondtaal_nc-lowres_murmur-promofoto-bart-grietens-2
za 29 sep 2018 theater basis € 13 | abo/reductie € 12 | vrijetijdspas € 7,50
de komedie

SUE ME MODDERFOKKER

SKAGEN

“Ik heb een heel goede buurman. Echt waar. Ik weet dat u de indruk zult krijgen dat dat niet zo is, maar ik heb in het echt een hele goede buurman. Dat is heel belangrijk, dat ik dat zeer duidelijk zeg. Dat heeft mijn advocaat ook gezegd. Dus om alle misverstanden te vermijden: Mijn buurman in het écht heet meneer Mortelmans, maar mijn buurman vanavond heet niet Mortelmans maar Mortélmans.”


Wraak. Zoet, herkenbaar en van alle tijden. Mathijs F Scheepers geeft die als geen ander vorm in een pijnlijk hilarische vertelling over een zwangere vrouw, een revolver in een verkeerd Kastje, de hond van Hitler, een dokter die maar niet komt en een buurman die door dit alles heen walst.


Mathijs viel met zijn eerste monoloog ‘Survival of the Fittest’ in de prijzen op Theater aan Zee. Zijn tweede solovoorstelling ‘Garmisch-Partenkirchen’ werd bejubeld in de pers: “Het publiek hangt aan zijn lippen en na afloop van de voorstelling vinden we het zelfs een beetje spijtig dat we al naar huis moeten.” schreef De Morgen.

Tekst, concept en spel: Mathijs F Scheepers - Livemuziek en techniek: Tim Clement