• nijntje_de_musical_-_Scenefoto_2
  • nijntje_de_musical_-_Scenefoto_2
za 1 + wo 5 dec 2018 comedy/cabaret basis € 15 - abo/reductie € 14 - vrijetijdspas € 7,50
de komedie

IK DOE MIJN BEST

LUKAS LELIE

Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde: de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award en Humo’s Comedy Cup.
Aangezien het leven er zes jaar later niet veel makkelijker op geworden is, gaat Lukas nu volavond. Dat betekent extra veel onkunde, onbegrip en vooral heel veel jokes.

Sinds zijn zegeparcours doorheen het comedy-concours, zag je Lukas in ‘De Ideale Wereld’ als sidekick van Otto-Jan Ham en roastte hij mee in ‘Achter De Rug’. Ook etaleerde hij al zijn algemene kennis tijdens een passage in ‘De Slimste Mens’.
In het voorprogramma maak je kennis met Sander VDV, een jonge comedian die taboe noch cliché schuwt.


“Lelie (…) profileert zich op de planken eerder als een onsympathieke loser. Met een wel heel bizar gevoel voor humor, zo weird dat je geen enkele pointe hoort aankomen, niet in de verste verte. Lelie vertrok geen spiertje en verhief nauwelijks zijn stem. Intussen lag de zaal wel dubbel.” De Standaard