• logo_udl
  • logo_udl
  • logo_udl
zo 20 jan 2019 stuutjes en cinema 5+ € 7 (film, workshop en ontbijt inbegrepen) | Vrijetijdspas: € 3,5
83 minuten
schouwburg

STUUTJES EN CINEMA

film + ontbijt + workshop

GROTE BOZE VOS

Drie hilarische en hartverwarmende dierenverhalen die zich afspelen op een Franse boerderij. Zo besluit de listige vos om de eieren van de kip uit te broeden, maar vervolgens legt hij zich helemaal neer bij zijn rol als surrogaatouder. Andere personages zijn een ooievaar die te lui is om een baby af te leveren, een eend die niet weet hoe hij moet zwemmen en een hagedis die plots Mandarijn blijkt te spreken. Lach je een breuk met al dat gedierte, en laat je verleiden door de mooie, met de hand getekende animatiestijl van Benjamin Renners die een oscarnominatie kreeg voor ‘Ernest en Celestine’.

Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren.

ONTBIJT EN OPEN WORKSHOP VANAF 9U: Wie durft zijn peperkoeken vossenhartje tonen? Wie laat het kakelende kuikentje in zich los?  Laat jezelf (niet) kennen tijdens deze stoere workshop met Tilde Vandenbroucke. 

 

België - Frankrijk 2016 - Regie: Benjamin Benner, Patrick Maillard Met de stemmen van o.a. Ruth Beeckmans, Jan Schepens, Gène Bervoets en David Davidse - Nederlands gesproken