• once
  • once
  • once
  • once
zo 3 mrt 2019 stuutjes en cinema + familie 9+ € 7 (film, workshop en ontbijt inbegrepen) | Vrijetijdspas: € 3,5
99 minuten
schouwburg

STUUTJES EN CINEMA

film + ontbijt + workshop

THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS - JEF

Clara wil de unieke sleutel vinden die een doos ontgrendelt met een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder. Haar zoektocht leidt haar naar de drie mysterieuze Koninkrijken: Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed. Clara en Phillip moeten het onheilspellende vierde Koninkrijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Moeder Ginger om de sleutel van Clara te vinden en hopelijk de harmonie terug te brengen in de nu zo wankelende Koninkrijken.

Met Keira Knightley in de hoofdrol als de Sugar Plum Fairy en met een speciale uitvoering van de Amerikaanse ballerina Misty Copeland.

ONTBIJT EN OPEN WORKSHOP VANAF 9U: Ga mee op sprookjesavontuur met Tilde Vandenbroucke of ga op ontdekking in het Game lab: ontdek de nieuwste Augmented Reality apps. Maak je creaties in plasticine en wek ze tot leven, bevrijd de vogel uit zijn kooi, maak live doodles in je omgeving of ontdek de avonturen van Peronio!

Om 9u45 kan je kiezen voor 'Ernest en Celestine' 4+. Alle info vind je HIER

VS 2018 - Regie: Lasse Hallström, Joe Johnston - Met: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman, Helen Mirren - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

NEDERLANDS ONDERTITELD