• 190308_Guido_Belcanto_-_Zo_goed_als_alleen__c__Geert_Braekers
  • 190308_Guido_Belcanto_-_Zo_goed_als_alleen__c__Geert_Braekers
wo 3 apr 2019 te gast Ticket: € 15
de komedie

ZIJN ER NOG VRAGEN?

PIV HUVLUV

Het grote publiek kent hem als een geboren verteller en gepassioneerd muziekliefhebber, met twintig jaar podiumervaring, die altijd een lied klaar heeft bij een verhaal (of omgekeerd). Een recensent noemde hem ooit ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’. De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. Tijdens de voorstelling maakt Piv, wonende in Oostende, komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt voor eens en voor altijd op heel eigen wijze alle vragen die op hem werden en worden afgevuurd.

Tijdens (en wie weet ook na) deze show komt u alles over Piv te weten. U kunt hem uw eigen persoonlijke vraag voorschotelen of een gesprek starten dat verder gaat dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes. De liedjes in uw hoofd krijgt u er gratis bovenop.

Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk (melden bij inschrijving) Inschrijven is betalen op het rekeningnummer van Vief Roeselare BE86 4675 0686 0150 met mededeling 030419 – aantal personen. 
Tickets liggen klaar de dag zelf aan de Vief-balie vanaf 13.30 u.

Info?
Vief Roeselare l Tel. 0475 97 99 21 l info.roeselare@vief.be l www.viefwest.be/Roeselare