• 200213_M.O.T.Denwetijd-paars-1
  • 200213_M.O.T.Denwetijd-paars-1
ma 14 okt 2019 schoolvoorstelling 5de + 6de secundair € 6,5
schouwburg

LULLETJE

MARTHA!TENTATIEF

Een triestig, maar hoopvol verhaal over liefde en angst in onzekere tijden. Klinkt ernstig allemaal, maar wie Johan kent, weet dat er gelachen mag en zal worden. Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. Met ‘Lulletje’ probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam.
We leven in een onzekere en tegelijk opwindende tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de sukkelaars? De pocketspits van MartHa!tentatief voert ons terug naar zijn jonge jaren. Hoe het schrijven van een nieuwjaarsbrief kon eindigen in pure terreur. Hoe de slechtste miniemenploeg uit de geschiedenis van Tubantia Borgerhout toch een doelpunt kon scoren.
Het Baroque Orchestration X, dat hedendaagse muziek vermengt met de klankrijkdom van de barok, zorgt live voor troostende muziek. Na een uitverkochte schouwburg voor ‘BANG’, terug van weggeweest.

In het kader van La Folia, een festival vol zinderende storingen. De voorstelling is te combineren met een bezoek aan de expo en de installaties. Voor meer informatie: Annelies.vancraeynest@despil.be

Tekst en spel: Johan Petit - Muziek (compositie en uitvoering): Pieter Theuns, Jutta Troch en Jon Birdsong - Eindregie: Ruud Gielens - techniek: Joris Pesic - decor: Tim Clement, kostuums: Tine Deseure - productie: MartHa!tentatief - B.O.X in samenwerking met de Antwerpse Cultuurcentra