_BRB0387_koenbroosBW
ma 2 dec 2019 schoolvoorstelling 1ste + 2de LEERJAAR € 6
60 minuten
de komedie
150 plaatsen

BRUTAAL JONG / STEVE DE SCHEPPER

SSSST!!

Een buitengewoon en ontroerend liefdesverhaal, geïnspireerd op ‘Van de jongen die een eikenhouten stoeltje at’ (Edward van de Vendel en Gerda Dendooven).

Geert vindt zichzelf maar gewoontjes. Straffer nog, hij vindt zichzelf maar een "nulletje". Hij is verliefd op Gerlinde, maar denkt dat zij hem niet ziet staan. Tot hij op een dag een eikenhouten stoel opeet!
‘SSSST!’ gaat over verzinnen en in de knoop liggen met de waarheid. Over elkaar graag zien omdat je bent wie je bent. En over gewoon zijn en toch ook wel speciaal.

Energieke speelstijl, een heldere, directe taal in een sterk verhaal vol poëzie en ontroering… en de opzwepende muziek van de Talking Heads.

Steve De Schepper speelde in verschillende 4Hoog-producties zoals het wonderlijke ‘Wolk’ en de kaskraker ‘De Koning Zonder Schoenen’. Lieve Cornelis is een vertrouwd gezicht bij 4Hoog en speelde ook bij de jeugdtheatergezelschappen Het Gevolg, Kollektief D&A, hetpaleis, Froe Froe en Ultima Thule. Walter Janssens is regisseur bij o.a. Kommil Foo, Kapitein Winokio, Vernieuwd Gents Volkstoneel.

Leuke extra's van 14u tot een uur na de voorstelling.

Tekst: Edward van de Vendel | Spel: Lieve Cornelis en Steve De Schepper | Regie: Walter Janssens