• foxtrot
  • foxtrot
vr 13 dec 2019 bij de buren + theater basis € 22 - abo/reductie € 18 - VTP: € 11
CC De Schakel
Schakelstraat
8790 Waregem

ZWARTE WOUD FOREVER

*bij de buren

SUZANNE GROTENHUIS

Het einde van de wereld is nabij. Geen nood. Suzanne Grotenhuis zorgt ervoor dat het toch nog een knusse boel wordt. Gewapend met sneeuwlaarzen, muts en sjaal bouwt ze tussen een heus bos kerstbomen een post-apocalyptisch kerstfeestje.
Hoe overleef je in een maatschappij die steeds eenzamer en individueler lijkt te worden?
Verzamelen we survival skills, watervaste lucifers en corned beef? Of verzamelen we vooruitzichten, hoop en liefde? Vergeet de Mayakalenders, de economische crisis, de opwarming van de aarde, de zondvloed en de tsunami’s. Elke dag stort er ergens wel een wereld in. De vraag is: hoe gaan we samen ten onder?


Grotenhuis brengt tintelend, grappig en ontroerend locatietheater dat zijn eigen decor op een slimme manier uitspeelt. Een voorstelling waar je spontaan van ontdooit.” *** De Standaard


Voor deze heel bijzondere (binnen)locatievoorstelling trekken we naar de buren van Waregem.
Een betere voorstelling voor de kerstmaand is er niet. Beperkt aantal plaatsen!

* Op bezoek 'bij de buren' rijden we met de bus richting steengoede voorstellingen bij onze cultuurburen. Dertien West-Vlaamse cultuurhuizen maakten een selectie uit elkaars programma en komen met hun publiek bij elkaar op visite. Het is niet alleen praktisch, maar ook gezellig. Wij zorgen voor een broodje op de bus en ontkurken het gesprek over de voorstelling.

vr 13 dec 2019 - 18u30 LAATSTE TICKETS

de bus vertrekt om 18u30 aan De Spil