• logo_udl
  • logo_udl
za 8 feb 2020 bij de buren + dans eenheidsprijs € 24 - VTP € 12
schouwburg kortrijk
Schouwburgplein
8500 Kortrijk

TIME TAKES THE TIME TIME TAKES

bij de buren*

GUY NADER & MARIA CAMPOS

De Libanees-Spaanse Guy Nader en Maria Campos creëren met hun zeer dynamische dansstijl een menselijke perpetuum mobile. Afgemeten bewegingen en klokachtige herhalingen met de slinger als Leitmotiv tonen aan dat tijd de mens altijd in zijn greep heeft. ‘TTTTTT’ is een fysieke uitdaging voor de vijf dansers, waaronder ook de twee choreografen. Op elektronische live muziek van Miguel Marin ontstaat een avond die “fantasierijk, dicht bij het lichaam en precies het fenomeen van de tijd beschrijft” tanznetz.de.


Guy Nader en Maria Campos zijn afzonderlijk én als duo al jaren graag geziene gasten op internationale dansfestivals in Europa en het Midden-Oosten. Nader en Campos richtten hun gezelschap GN | MC  op in 2006. Hun werken ontvingen al meerdere prijzen.
‘Time Takes The Time Time Takes’ is een weerspiegeling van het cyclische ritme van tijd, verbeeld in een hypnotiserende dynamische dansvoorstelling die het evenwicht van de dansers op de proef stelt.

Regie: Guy Nader - Van en met: Maria Campos, Guy Nader, Lisard Tranis, Roser Tutusaus en Magí Serra - Muziek: Viviane Calvitti, GN | MC en Miguel Marin 

* Op bezoek 'bij de buren' rijden we met de bus richting steengoede voorstellingen bij onze cultuurburen. Dertien West-Vlaamse cultuurhuizen maakten een selectie uit elkaars programma en komen met hun publiek bij elkaar op visite. Het is niet alleen praktisch, maar ook gezellig. Wij zorgen voor een broodje op de bus en ontkurken het gesprek over de voorstelling.

za 8 feb 2020 - 18u30 abo vanaf 15/6 // losse tickets vanaf 18/6 UITVERKOCHT

De bus vertrekt om 18u30 aan De Spil. De voorstelling start om 20u15.