foto
wo 4 mrt 2020 muziek basis € 26 - abo/reductie € 24 - VTP: € 13
schouwburg

JUDAS THEATERPRODUCTIES

FESTEN // annulatie

Helge heeft het schijnbaar volledig gemaakt en viert zijn zestigste verjaardag in het familiehotel. Zijn vrouw Else, zonen Christian en Michael, dochter Helene, tal van vrienden en intimi verzamelen zich in het etablissement voor een groot, gezellig feest. De enige afwezige is dochter Linda, die kort daarvoor zelfmoord pleegde.
Tijdens het diner neemt Christian het woord voor een speech. Daarin verkondigt hij, ten overstaan van iedereen, dat zijn vader hem en Linda seksueel misbruikte. Het blijkt de eerste van een reeks gebeurtenissen waarin verschillende aanwezigen hun ware gezicht tonen.
De musical ‘Festen’ is gebaseerd op de gelijknamige en gelauwerde Deense Dogma-film uit 1998 van Thomas Vinterberg. De theaterversie van ‘Festen’ ging in première in 2004 in Londen en was wereldwijd te zien. Nu maakt Judas Theaterproducties (‘De Rozenoorlog’, ‘Pauline & Paulette, ‘Lelies’…) van ‘Festen’ een musical met o.a. Warre Borgmans, Karin Jacobs en Eline De Munck.

Met: Warre Borgmans, Karin Jacobs, Goele De Raedt, Leendert De Vis, Brent Pannier, Oonagh Jacobs, Yemi Oduwale, Eline De Munck en een 5-koppig live orkest onder leiding van Pol Vanfleteren - Scenario en liedteksten: Allard Blom - Muziek: Sam Verhoeven - Regie: Eddy Habbema

wo 4 mrt 2020 - 20u AFGELAST