200213_M.O.T.Denwetijd-paars-1
vr 13 mrt 2020 dans basis € 16 - abo/reductie € 14 - VTP: € 8
schouwburg
inleiding om 19u15 door Inge Lattré

COMMON GROUND

ANNULATIE // PLATFORM K & BENJAMIN VANDEWALLE

Deze voorstelling is geannuleerd en kan ook niet verplaatst worden naar een nieuwe datum.
Tickethouders worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Dans met een dosis theatraliteit en absurde humor.
De ene houdt van jumpmuziek en onderbroekenhumor, de andere van ballet en zelfgemaakte love songs, de derde observeert de wereld met zijn camera en is stiekem volleerd beatboxer.
Choreograaf Benjamin Vandewalle, dansers Kobe Wyffels en Hannah Bekemans gaan op zoek naar een gedeelde taal. Via beweging en interactie met live muziek gaan ze op zoek naar raakvlakken én verschillen. Wie is die andere danser? Waarin lijken we op elkaar? En bovenal: wat kunnen we van elkaar leren?
Platform K onderzoekt hoe dansers met een beperking een fundamentele invloed kunnen uitoefenen op de wereld van de hedendaagse dans en op hoe die dans er in de toekomst kan uitzien.

“Behalve de geslaagde esthetiek en de opzwepende energie, afgewisseld met ontroerende momenten van verstilling, ligt de kracht van deze voorstelling in het effect dat de productie heeft op de
toeschouwer.” Juryrapport Theaterfestival 2018

EXTRA: workshop door Benjamin Vandewalle in STAP op zaterdag 7 maart van 10u tot 12u. Hier reserveren.

Creatie: Benjamin Vandewalle - Dans: Benjamin Vandewalle, Kobe Wyffels en Hannah Bekemans - Muziek piano live: Fulco Ottervanger of Christian Mendoza - Kostuum: Sofie Durnez - Licht: Marlies Jacques

vr 13 mrt 2020 - 20u