Brihangpromorelease_-_AlexanderPopelier_light
za 6 jun 2020 te gast basis: € 28 - VTP: € 14
De Spil

ANNULATIE // BART HERMAN - TUSSEN ONS GEZEGD EN GEZONGEN

Deze voorstelling werd geannuleerd en wordt niet verplaatst naar een andere datum in De Spil.

Mocht je verder interesse hebben in het concert in Beernem op 26/2/2021 dan kan je nieuwe tickets bestellen via deze link.
Of telefonisch 0475/44 58 73

TUSSEN ONS dekt vele ladingen. Vooreerst de relatie tussen artiest en toeschouwer/hoorder, een band die singer-songwriter Bart Herman hoog in het vaandel draagt. Seizoen na seizoen, show na show wordt zijn publiek, zijn groep vrienden van de rock en roll, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij wederom iedereen zonder schroom en vol vertrouwen in zijn ziel kijken en geeft hij graag antwoord op de prangende vragen “Hoe gaat het inmiddels tussen mij en haar? Hoe zit het tussen mij en mijn verleden, mijn toekomst, mijn dromen en fantasieën? Is er harmonie of sluipen er af en toe wel eens demonen tussen ons?”.
Antwoorden doet hij met wat hij het beste kan en het liefste doet : zingen en vertellen. Oude en nieuwe liedjes van eigen hand, nu eens om mee te zingen, dan weer om in te verdrinken. En heel af en toe een sluiks uitstapje naar een sluimerend cowboy- en rock and rollverleden, maar dàt blijft uiteraard tussen ons.

Nederlandstalige folk, country, pop en rock and roll

 

Bart Herman : zang, gitaar, mondharmonica - Dirk Naessens : viool, mandoline, gitaar - Mario Vermandel : contrabas - Raf Helsen : Drums

 

za 6 jun 2020 - 20u