happy_end1
vr 30 okt 2020 muziek voorverkoop €14
aan de deur €17

trax
traxweg 1
8800 roeselare

MAATWERK#14

FRESKU / uitgesteld

Het verplaatste concert van vrijdag 30 oktober om 20 uur wordt opnieuw uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datum gekend. Tickethouders worden persoonlijk via email op de hoogte gebracht.

De puurste van de florerende Hollandse hiphopscène: Fresku, rapper, cabaretier en acteur. Ondanks een wereld vol fake duimpjes en neppe insta stories, blijft Fresku waarachtig, soms pijnlijk kwetsbaar, maar altijd hondseerlijk. Sinds zijn debuut 'Fresku' ('10) beheerst de Eindhovenaar de kunst om hiphop te maken waarvan de letters in graniet zijn uitgehouwen, maar vergis je niet: een feestje bouwen mag ook (check 'Kreeft', en die grijnslach blijft nog de hele dag op je gezicht plakken). Partner-in-rhyme Teemong voorziet Fresku's YouTube van maatschappijkritische én hilarische video's. Samen maken ze vooral iets van waarde: compromisloos en met de tong op het hart. 

Met zijn jongste album 'In het Diepe' (2019) komt hij richting TRAX Roeselare. Niet te missen, want Fresku is er om je te raken, en dat doet ie hard. 

vr 30 okt 2020 - 20u uitgesteld / 30/10 gaat niet door / we zoeken een nieuwe datum