• 181006_Jan-Bart-De-Muelenaere-copyright-Lieve-Decuyper
  • 181006_Jan-Bart-De-Muelenaere-copyright-Lieve-Decuyper
De Spil

RADIO CANAPÉ / TV CANAPÉ / CANAPÉ INVITÉ

DE SPIL WORDT CANAPÉ

Ook De Spil blijft nog even noodgedwongen gesloten. Deuren die te lang gesloten blijven zijn voor niemand goed. En dus opent De Spil de deuren. Virtueel.

Canapé is de nieuwe werking van De Spil. Voor even, tot we onze echte deuren weer mogen openzwaaien. Een digitaal cultuurcentrum, als het ware. Met een radiostation (Radio Canapé), een televisiekanaal (TV Canapé) en Canapé Invité, waarbij we de stad intrekken op bijzondere locaties van zodra we dat mogen.

Met Ilse De Koe als stem en gezicht en Sebastien Dewaele als auteur en zanger van het catchy Canapé-lied geven we op zondag 17 mei de aftrap met de eerste radio-uitzending. Liesa Naert, Lien De Graeve en Günther Lesage schuiven alvast zeker aan. Vele andere artiesten zetelen later bij.

Radio Canapé zendt twee keer per week uit. Elke woensdag (van 14u tot 15u) en zondag (van 14u tot 16u) verwennen gastvrouw Ilse De Koe en tal van artiesten de luisteraars met hun verhalen, capriolen, troostradio, wedstrijden, luisterspelen en veel meer.

Je vindt ons op www.despilcanape.be, waar je live kan luisteren. Of leg je oren te luister in de Roeselaarse winkelstraten en op verrassende plaatsen in de stad.

Heb je liever beeld bij de klank? Zoek je liever verstrooiing bij een goeie film? Zie je de artiesten graag aan het werk of piep je graag eens binnen in hun atelier of onze radiostudio? Volg dan mee op TV Canapé, op dezelfde site. Ons televisiekanaal zorgt voor elk wat wils: theater, muziek, dans, humor,… Je vindt het allemaal.

Kinderen kunnen terecht op KidsCanapé, waar we hen verrassen met een aanbod speciaal op hun maat.

Heb je iets gemist? Geen nood, alle radio-uitzendingen en andere activiteiten van Canapé blijven op de site. Zo plan je zelf je avondje uit of je regenachtige zondagmiddag in de canapé onder een dekentje.

We weten allemaal waarom. Daarom dus.