Donderdag_beeld
za 18 jul 2020 comedy/cabaret eenheidsprijs € 10 / vrijetijdspas € 5
als je per 'bubbel' naar de voorstelling komt, gelieve ook per 'bubbel' te reserveren in 1 order

Koer Vedastus
H. Spilleboutdreef 21
8800 Roeselare

HAN SOLO’S COMEDY BUBBEL

Comedy op zaterdag

HAN SOLO – STIJN VERDEGEM - GILI

Master of Ceremony Han Solo koos voor deze vrijdag Stijn Verdegem en Gili als zijn favoriete comedians om samen met jullie een Comedy Bubbel te vormen.

Misschien toch even waarschuwen, voor wie Han Solo nog niet eerder in De Spil of ergens anders zag: weet dat er met de stijging van de decibels ook wat stoom en venijnsplinters mee de lucht in gaan. Als Han zich druk maakt, davert het, in de eerste plaats van de lachsalvo’s. Hij neemt iedereen op de hak: rechts, links en iedereen er tussenin.

Stijn Verdegem is een kinderverzorger uit Gent die heel hard aan zijn comedy carrière timmert. Hij is winnaar van de JSK Comedy Cup, Publieksprijs Commeere Comedy Cup en halve finalist van de Radio 2 Humorklas.

Mentalist-comedian Gili stond met al zijn shows in De Spil. Het publiek draagt hem op handen. Hij weet zijn vijf zintuigen zó goed te gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Wat hij deze avond ten berde zal brengen zal zoals steeds verwonderlijk en héél grappig zijn.

---

VEILIGHEIDSMAATREGELEN
- bij binnenvoorstellingen: Bezoekers zijn verplicht een mondmasker te dragen. En dit vanaf het moment dat je De Spil binnenkomt tot je De Spil verlaat.
  Breng daarom zeker je eigen mondmasker mee.

- ER ZIJN MAXIMUM 50 TOESCHOUWERS PER VOORSTELLING
- WIJ GARANDEREN VOLDOENDE AFSTAND TUSSEN DE TOESCHOUWERS
- JE KAN PER ‘BUBBEL’ VAN 10 PERSONEN SAMENZITTEN
- MEDEWERKERS VAN DE SPIL WIJZEN JE EEN PLAATS TOE
- JE KAN JE HANDEN ONTSMETTEN VIA DE DISPENSER
VERDER GELDEN DE ALGEMENE VEILIGHEIDSMAATREGELEN:
- RESPECTEER DE SOCIAL DISTANCING-AFSTAND VAN 1,5 METER
- BEN JE ZIEK? DAN BLIJF JE THUIS EN HOU ANDEREN GEZOND

bij voorstellingen op Koer Vedastus (buitenlocatie) mag je gerust zelf een kussen en / of dekentje meebrengen / bij regenweer gaat de voorstelling binnen door in De Spil