• 201011_piv_huvluv_de_allereerste_keer
  • 201011_piv_huvluv_de_allereerste_keer
  • 201011_piv_huvluv_de_allereerste_keer
  • 201011_piv_huvluv_de_allereerste_keer
wo 14 okt 2020 theater voorverkoop €13
aan de deur €14
-26 jaar €8
vrijetijdspas €7

schouwburg

KADRAGE

visueel theater

UITGESTELD / TUNING PEOPLE

Omwille van ziekte van een van de spelers kan de voorstelling op 14/10 niet doorgaan. Zodra een nieuwe datum gekend is, worden tickethouders persoonlijk op de hoogte gebracht.

Een ondeugend pop-up boek voor volwassenen gevuld met visuele slapstick, absurde humor en sterk acteertalent. "De beste voorstelling van de week”,  volgens De Standaard. 

Jef Van gestel en Peter Vandemeulebroecke - denk de dikke en de dunne, maar dan de grote en de kleine – klappen dertig steeds groter wordende kaders open. Elke nieuwe pagina staat voor een nieuwe scène waarin ze het leven als het ware kadreren.  
Zo goed als alle rollen die een mens in zijn leven kan vervullen, passeren de revue: het kind, de verzorger, de vriend, de geliefde, de onnozelaar, de gevangene, de bevrijde, de performer. Nu eens grappig, dan weer kwetsbaar of intrigerend.  
Het duo speelt op magistrale wijze met de banale realiteit, droombeelden en magisch realisme. 

“Dit is gedurfd en inventief visueel theater waarbij de makers échte risico’s durfden te nemen. En dat levert hier grillige en spannende kunst op, met alle remmen los en alle sluizen van de verbeelding open.”  De Standaard 

wo 14 okt 2020 - 20u uitgesteld! nog geen nieuwe datum gekend