191129_RACE_ARSENAAL_horizontaal__c__GuyKokken
zo 13 dec 2020 familie + circus 4+ voorverkoop €9
aan de deur €10
-12 jaar €7
vrijetijdspas €5 / €3,5

de komedie

GRENSGEVAL I.S.M. AIFOON

circus / geluidstheater

MURMUR

Camiel bouwt een wereld vol geluid. Een ronkende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom zich wringt Camiel zich in bochten, springt, valt en vliegt om de wereld te componeren. 
Plots beginnen ook de rugzakken van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap. 

'Murmur' is een voorstelling die alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. 

Na de succesvolle familievoorstelling 'Plock!' (2017) gingen de makers van Grensgeval opnieuw met Camiel Corneille en Stijn Dickel de vloer op. Resultaat: bruisend nieuw circus-geluidstheater.  

Concept: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens en Stijn Dickel - Acrobatie: Camiel Corneille - Regie: Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens - Dramaturgie: Mieke Versyp - Geluidscompositie: Stijn Dickel (aifoon)