• PiP
  • PiP
  • PiP
  • PiP
  • PiP
za 1 mei 2021 > ma 31 mei 2021 post / brieven 25 euro / verzending vanaf 22 mei
De Spil

ODE (AAN DE VROUW) / kunstwerkjes in de brievenbus

LARA JAKOBA BREINE & LIEN ANCKAERT

Unieke en genummerde editie!

In het werk van Lara Jakoba Breine en Lien Anckaert staat vrouwelijkheid centraal. In januari 2020 bracht vzw Wit.h hen samen in het kader van #Windstoot. Het begin van een inspirerende samenwerking en warme vriendschap.

Met inspiratiebronnen als Félicien Rops, Léon Spilliaert en de liefde stipt Lien een mysterieuze wereld tot leven op papier. Duizenden zwarte stippen die een krachtig, poëtisch en intrigerend beeld vormen. Lara is naast tekenaar gefascineerd door taal. Zo zet ze bijvoorbeeld flarden van gesprekken om in beelden.

Hun gezamenlijke wereld is een uniek universum. Heerlijke muziekjes, zinnen op alle soorten papiertjes, dansjes, grote en kleine tekeningen tegen de muur, boeken, geluidsopnames van hun gesprekken, veel koffietjes en chocoladekoekjes, flarden tekst, prenten en platenhoezen komen op een wonderlijke manier samen tot een montage.

Voor Take Away vangen ze een stukje van dat universum in een doosje. Een origineel werk van elk van hen, een zelf ingebonden boekje en een paar hebbedingen die we nog niet verklappen. Alles in een genummerde omslag in een heel kleine oplage.

Wij zijn fan en kunnen alleen maar zeggen, dit wil je absoluut door je brievenbus zien vallen!

Lara Jakoba Breine en Lien Anckaert # de windstoot

‘Durf je kijken’

ism vzw wit.h + windstoot

Slechts 15 exemplaren! reserveer hier.

Van za 1 mei 2021 tot ma 31 mei 2021