MS-IMG_7601_druk-c-Michiel-Devijver
wo 25 jan 2012 muziek BASIS € 18 | ABO & REDUCTIE € 16
155 minuten, er is een pauze
schouwburg

TOT ZIENS, JUSTINE KELLER

POP

SPINVIS

Lekker koken kost tijd en Spinvis-liedjes zijn geen snelle hap. Maar nu, na het bewandelen van vele zijpaden (o.a. met Geike Arnaert voor de soundtrack van ‘Adem’), is de tafel weer gedekt met luisterrijke schotels, wonderlijke hapjes, gevaarlijke wijnen en spul waar je raar van gaat dromen.

‘Tot ziens, Justine Keller’ is de titel van het nieuwe Spinvis-album dat in het najaar zal verschijnen. Een album vol ironieloze romantiek deze keer. Zorgvuldige liedjes over gebroken harten, droeve sneeuw en oorlog.

Erik de Jong aka Spinvis deelt het podium met vier multi-instrumentalisten.

VOORPROGRAMMA
SENNE GUNS wordt het voorprogramma van Spinvis. Zijn debuut ‘Hoera voor de Eleboe’ verscheen begin dit jaar. “ tussen Spinvis en Flaming Lips: speels en prettig gestoord, maar altijd met het oog op een goeie melodie. Een aanwinst!” **** De Morgen.  Het opmerkelijke hitje ‘De goudvis’ is regelmatig op Radio 1 te horen.

Met: Spinvis, Marcel van As (ritmes, loops, zang, potten en pannen), Saartje Van Camp (cello, zingende zaag, toetsen, xylofoon, echostemmen etc.), Cor van Ingen (basgitaar, dwarsfluit, E-bow, stemmen, vreemde geluiden etc.) en Lucas Oldeman (toetsen,snaren, stemmen etc.)