seizoen 2020/2021

We presenteren het programma voor het najaar 2020. Een mix van theater, familievoorstellingen, concerten, dans, comedy, film, expo en circus. 

Op de website vind je in de kalender per maand het aanbod. Of je kan ook via de knop 'programma' per genre kijken. Of bekijk hier de folder.

Het programma is anders. Geen ‘grote’ voorstellingen met volle zalen. Samen met de artiesten-kunstenaars kozen we voor voorstellingen, die we op een veilige manier kunnen aanbieden. We geven iedereen een veilige plaats in onze zalen, met voldoende afstand. Elke voorstelling wordt vooraf getoetst aan de geldende maatregelen.  

Dit najaar geen abonnement, je koopt gewoon voor de gewenste voorstellingen één of meerdere tickets. Je kiest voor de voorverkoopprijs (met korting) of je koopt een ticket de avond van de voorstelling.  

De ticketverkoop start zaterdag 29 augustus vanaf 10 uur. Dit kan online, telefonisch 051 265 700 of aan de ticketbalie die zaterdag van 10u tot 16u zal open zijn.

We kijken er erg naar uit om je opnieuw te ontvangen in ons cultuurhuis. Voor meer info, foto’s, video’s en ticketverkoop kan je terecht op onze website. Hou de komende weken www.despil.be ,facebook en instagram nauwgezet in de gaten, of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van eventuele extra voorstellingen. 

Tot heel gauw!