steun onze artiesten

Wij dragen onze artiesten een warm hart toe. Als je jouw ticket niet laat terugbetalen, investeert De Spil het bedrag in een artiestenfonds.
---
De wereld ligt er wat stilletjes bij. Deze crisis overkomt ons allemaal samen, maar samen komen we die ook te boven. Daar hebben we alle vertrouwen in.
Het annuleren van voorstellingen treft niet alleen onze werking en ons publiek in het hart. Ook onze geliefde artiesten die ons mooie avonden bezorgen kennen barre tijden.

Daarom richten we een Artiestenfonds op. Om hen te steunen en een steentje bij te dragen in een blijvend gevarieerd aanbod in betere tijden.
Wij durven een appel te doen op jouw solidariteit. Tickets voor geannuleerde voorstellingen kunnen opnieuw geïnvesteerd worden in het werk van de artiest die jij live aan het werk zou zien.
Investeer mee en stort jouw ticketbedrag in het artiestenfonds. Wij dragen hen een warm hart toe en hopen, samen met jullie, dat we hen allemaal terug kunnen zien waar we dat het liefste doen: op ons podium, in ons huis, in De Spil.

Concreet
Je beslist jouw tickets niet terug te laten betalen, maar investeert het bedrag in een Artiestenfonds. De betrokken artiesten ontvangen daardoor de broodnodige steun om deze periode door te komen en te kunnen blijven doen waar ze goed in zijn.

alle tickethouders krijgen hiervan mail toegestuurd.