De Spil
Theo Deceuninck

gezocht: verdwaalverhalen

OPROEP: JOUW verdwaalverhaal in WILDINGDe verdwaalwandeling WILDING - A Field Guide to Getting Lost Is een warm pleidooi voor de kunst van het dolen. Nodigt het onbekende immers niet uit tot ontdekken en verrast worden? Tot vinden wat je misschien niet zocht?

De app WILDING wordt op 2 juli gelanceerd in het Bergmolenbos. Voor de gelegenheid organiseren we samen met de storytellingexperten van RELAAS een storytellingavond rond verdwalen. 

Voor die avond zoeken we nog mensen met een bijzonder verdwaalverhaal. 

Dus... 

Heb jij ervaring met het verlaten van de platgetreden paden?
Liep jij ooit verloren op een onbekende plek?
Droom jij wel eens dat je vast zit in een doolhof? 
Namen je zintuigen je wel eens in het ootje en kon je feit en fictie niet van elkaar onderscheiden? 
Hoorde je als kind misschien een eng verdwaalverhaal dat men vertelde zodat je voorzichtig zou zijn? 
Of was je jezelf kwijt - en hoe vond je jezelf dan terug? 

Je hoeft geen ervaren verteller te zijn, zolang je maar een waargebeurd verhaal wil brengen dat je zelf hebt meegemaakt - of van iemand hoorde. Een verhaal dat ontroert, verrast, vertedert of doet lachen: het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt, 


Daarvoor doen we een beroep op verhalencollectief Relaas. Ook als je geen spraakwaterval bent of nog niet precies weet wat je wil vertellen, ben je zeker welkom!


Concreet: Heb je een straf verdwaalverhaal? Stuur dan een mail naar gwendolien.sabbe@despil.be / hello@wanderling.be 

Op 2 juli krijg je in de namiddag een coachingsessie waarbij we oefenen en tips geven om je verhaal zo krachtig mogelijk te maken. Tijdens de vertelavond van 2 juli vertel jij jouw verhaal op het podium. Je verhaal wordt met professioneel materiaal opgenomen en later toegevoegd aan de WILDING-ervaring. 

Meer info over WILDING vind je hier.