De Spil
©Collection Frac Grand Large

gezocht: deelnemers voor een kunstperformance met Nefeli Papadimouli

Beweeg je graag en ga je graag in interactie met anderen en durf je voor een publiek op te treden? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou!

Beleef iets unieks en doe mee aan een kunstperformance van Nefeli Papadimouli n.a.v. de expo deSign of the Times. Breng samen met de kunstenares haar textielsculptuur tot leven. Nadien wordt haar sculptuur in Ter Posterie opgesteld voor de tentoonstelling.

Deze performance wordt uitgevoerd tijdens de opening van de tentoonstelling ‘deSign of the Times’ op 15 oktober om 16u, in de inkomhal van De Spil. Hiervoor zoeken we nog tien deelnemers. Ervaring is niet nodig.

---

Wil je graag meedoen en kan je je vrijmaken op:

- dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 oktober, telkens van 17u30 tot 20u30 (gewijzigde uren!) voor de workshops in Ter Posterie, Ooststraat 35, Roeselare.

- en op zaterdag 15 oktober van 15u tot 17u voor het optreden om 16u in De Spil Roeselare tijdens de opening van de expo DeSign of the Times.

---

De performance “Être forêts” is een scenografie gebaseerd op sculpturen in textiel, uitgevoerd door 10 performers. De kunstenares brengt haar sculpturen tot leven door wie deelneemt, haar sculpturen te laten aantrekken en erin te bewegen, volgens haar regie.

Een bijzondere ervaring die mensen met elkaar verbindt.

De Griekse kunstenares begrijpt en spreekt geen Nederlands. Begrijp en spreek jij een beetje Frans of Engels, dan is dit een pluspunt.

---

Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat door een mailtje te sturen naar margriet.huyghe@despil.be.

Bekijk alvast het werk van deze kunstenares op https://www.instagram.com/nefeliepd/